Hotel a restaurace TERASA Recenzie

Hodnotenie hotela

83%
Veľmi dobré

by 41 reviews

  • Personál

    86%
  • Čistota

    87%
  • Vybavenie

    82%
  • Komfort

    82%
  • Pomer cena/kvalita

    79%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
Zobraziť recenzie v :
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Ondřej

mladý pár, 27.9.2020

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
56 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 26.9.2020

Čeština

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oliver

jednotlivec, 6.9.2020

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
20 %
  • We presented the voucher on arrival. However, you did not accept the voucher and asked for double it. I then reported this to you in writing and then got the excess amount back without comment. The two ladies at reception who also serve the restaurant are not friendly and whisper the whole time. Unfortunately my bed stunk and the furniture was very simple on the closet there was dust

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 22.8.2020

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denisa

rodina so staršími deťmi, 15.8.2020

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
88 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloslava

jednotlivec, 13.8.2020

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
76 %
  • Ochotný personál

  • Nevyměnili mi ručníky po celou dobu pobytu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 19.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnotenie
64 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Lenka

rodina so staršími deťmi, 18.7.2020

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
72 %
  • Velký pokoj, čisto.

  • Stěny jsou tam snad z papíru - bylo všechno slyšet :( Z vedlejších pokojů i z chodby.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 25.6.2020

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.2.2020

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • jezdíme na toto místo již několik let a přijedeme znovu, neboť jsme tu velmi spokojeni (viz shora)

  • jediné, co by mohlo být jinak, jsou snídaně za 120 Kč na osobu a den. To průměrný jedlík neproji. Je to i nepoměr k plné penzi ve výši 380 Kč na osobu a den.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena Rážová

jednotlivec, 1.1.2020

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.12.2019

Čeština

  • Celkové hodnotenie
85 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav Bystrianský724

jednotlivec, 13.10.2019

Kolín Česká republika

  • Celkové hodnotenie
72 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 16.6.2019

Čeština

  • Celkové hodnotenie
64 %
  • Personál byl příjemný a poměrně rychlá obsluha.Čistota celkem běžná.Sprchový kout prostorný(někde je to problém sotva se můžete otočit a to nejsme tlustí).

  • Na to že jsme platili 1400 Kč tak se mi to zdálo přehnané.Chyběl třeba fén na vlasy(naštěstí jsem ho měla s sebou).Polštáře byly hrozné(nepohodlné).Co se týká vinného lístku-úplná katastrofa,nejen co se týká nabídky-výběru ale celkově vypadal hrozně-přeškrtaná vína (na obalu lístku) která nejsou momentálně v nabídce je ostudou.A když už máte vyvěšené vlajky států nad vchodem-tak zkontrolujte jejich stav.(roztrhaná standarta Anglie).

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jana

starší pár, 16.6.2019

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

starší pár, 20.4.2019

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Patrick

starší pár, 17.4.2019

Německo

  • Celkové hodnotenie
36 %
  • Zimmergrösse war ok

  • Sehr unfreundliches Personal. So vorher noch nicht erlebt in Tschechien. Essen miserabel, Frühstück armselig. Hat zwar extra gekostet, aber man musste wählen, ob man Wurst und Käse oder Eier will, weil beides auf einmal geht nicht.....unverständlich für mich. Auf der Terrasse sitzen wird nicht gern gesehen, Bedienung gibt es dort keine wie man uns mehrfach unfreundlich mitgeteilt hat.

Personál
2
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 13.4.2019

Čeština

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina priateľov, 17.2.2019

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
72 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.1.2019

Čeština

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10