Hotel a restaurace TERASA Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

von 41 Bewertungen

  • Personal

    86%
  • Sauberkeit

    87%
  • Ausstattung

    82%
  • Komfort

    82%
  • Preis-Leistungverhältnis

    79%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Ondřej

Junges Paar, 27.9.2020

Česká republika

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 26.9.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oliver

Einzelreisender, 6.9.2020

Česká republika

  • Gesamtbewertung
20 %
  • We presented the voucher on arrival. However, you did not accept the voucher and asked for double it. I then reported this to you in writing and then got the excess amount back without comment. The two ladies at reception who also serve the restaurant are not friendly and whisper the whole time. Unfortunately my bed stunk and the furniture was very simple on the closet there was dust

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

Einzelreisender, 22.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denisa

Familie mit älteren Kindern, 15.8.2020

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloslava

Einzelreisender, 13.8.2020

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Ochotný personál

  • Nevyměnili mi ručníky po celou dobu pobytu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 19.7.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Lenka

Familie mit älteren Kindern, 18.7.2020

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Velký pokoj, čisto.

  • Stěny jsou tam snad z papíru - bylo všechno slyšet :( Z vedlejších pokojů i z chodby.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 25.6.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 22.2.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • jezdíme na toto místo již několik let a přijedeme znovu, neboť jsme tu velmi spokojeni (viz shora)

  • jediné, co by mohlo být jinak, jsou snídaně za 120 Kč na osobu a den. To průměrný jedlík neproji. Je to i nepoměr k plné penzi ve výši 380 Kč na osobu a den.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena Rážová

Einzelreisender, 1.1.2020

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 14.12.2019

Čeština

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav Bystrianský724

Einzelreisender, 13.10.2019

Kolín Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 16.6.2019

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Personál byl příjemný a poměrně rychlá obsluha.Čistota celkem běžná.Sprchový kout prostorný(někde je to problém sotva se můžete otočit a to nejsme tlustí).

  • Na to že jsme platili 1400 Kč tak se mi to zdálo přehnané.Chyběl třeba fén na vlasy(naštěstí jsem ho měla s sebou).Polštáře byly hrozné(nepohodlné).Co se týká vinného lístku-úplná katastrofa,nejen co se týká nabídky-výběru ale celkově vypadal hrozně-přeškrtaná vína (na obalu lístku) která nejsou momentálně v nabídce je ostudou.A když už máte vyvěšené vlajky států nad vchodem-tak zkontrolujte jejich stav.(roztrhaná standarta Anglie).

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jana

Älteres Paar, 16.6.2019

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 20.4.2019

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Patrick

Älteres Paar, 17.4.2019

Německo

  • Gesamtbewertung
36 %
  • Zimmergrösse war ok

  • Sehr unfreundliches Personal. So vorher noch nicht erlebt in Tschechien. Essen miserabel, Frühstück armselig. Hat zwar extra gekostet, aber man musste wählen, ob man Wurst und Käse oder Eier will, weil beides auf einmal geht nicht.....unverständlich für mich. Auf der Terrasse sitzen wird nicht gern gesehen, Bedienung gibt es dort keine wie man uns mehrfach unfreundlich mitgeteilt hat.

Personál
2
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 13.4.2019

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 17.2.2019

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 1.1.2019

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10