Hotel a restaurace TERASA Отзывы

рейтинг отеля

83%
Очень хороший

by 41 reviews

  • Персонал

    86%
  • Чистота

    87%
  • Оборудование

    82%
  • Комфорт

    82%
  • Соотношение цена / качество

    79%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Ondřej

Молодая пара, 27.9.2020

Česká republika

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 26.9.2020

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oliver

одинокий путешественник, 6.9.2020

Česká republika

  • Overall rating
20 %
  • We presented the voucher on arrival. However, you did not accept the voucher and asked for double it. I then reported this to you in writing and then got the excess amount back without comment. The two ladies at reception who also serve the restaurant are not friendly and whisper the whole time. Unfortunately my bed stunk and the furniture was very simple on the closet there was dust

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

одинокий путешественник, 22.8.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denisa

Семья со взрослыми детьми, 15.8.2020

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloslava

одинокий путешественник, 13.8.2020

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Ochotný personál

  • Nevyměnili mi ručníky po celou dobu pobytu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 19.7.2020

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Lenka

Семья со взрослыми детьми, 18.7.2020

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Velký pokoj, čisto.

  • Stěny jsou tam snad z papíru - bylo všechno slyšet :( Z vedlejších pokojů i z chodby.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 25.6.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 22.2.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • jezdíme na toto místo již několik let a přijedeme znovu, neboť jsme tu velmi spokojeni (viz shora)

  • jediné, co by mohlo být jinak, jsou snídaně za 120 Kč na osobu a den. To průměrný jedlík neproji. Je to i nepoměr k plné penzi ve výši 380 Kč na osobu a den.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena Rážová

одинокий путешественник, 1.1.2020

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 14.12.2019

Čeština

  • Overall rating
85 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav Bystrianský724

одинокий путешественник, 13.10.2019

Kolín Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 16.6.2019

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Personál byl příjemný a poměrně rychlá obsluha.Čistota celkem běžná.Sprchový kout prostorný(někde je to problém sotva se můžete otočit a to nejsme tlustí).

  • Na to že jsme platili 1400 Kč tak se mi to zdálo přehnané.Chyběl třeba fén na vlasy(naštěstí jsem ho měla s sebou).Polštáře byly hrozné(nepohodlné).Co se týká vinného lístku-úplná katastrofa,nejen co se týká nabídky-výběru ale celkově vypadal hrozně-přeškrtaná vína (na obalu lístku) která nejsou momentálně v nabídce je ostudou.A když už máte vyvěšené vlajky států nad vchodem-tak zkontrolujte jejich stav.(roztrhaná standarta Anglie).

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jana

Пожилые пары, 16.6.2019

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 20.4.2019

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Patrick

Пожилые пары, 17.4.2019

Německo

  • Overall rating
36 %
  • Zimmergrösse war ok

  • Sehr unfreundliches Personal. So vorher noch nicht erlebt in Tschechien. Essen miserabel, Frühstück armselig. Hat zwar extra gekostet, aber man musste wählen, ob man Wurst und Käse oder Eier will, weil beides auf einmal geht nicht.....unverständlich für mich. Auf der Terrasse sitzen wird nicht gern gesehen, Bedienung gibt es dort keine wie man uns mehrfach unfreundlich mitgeteilt hat.

Personál
2
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 13.4.2019

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 17.2.2019

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 1.1.2019

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10