Hotel a restaurace TERASA Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 41 reviews

  • Personel

    86%
  • Czystość

    87%
  • Wyposażenie

    82%
  • Komfort

    82%
  • Cena

    79%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Ondřej

dorośli, 27.9.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.9.2020

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oliver

podróżujący w pojedynkę, 6.9.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
20 %
  • We presented the voucher on arrival. However, you did not accept the voucher and asked for double it. I then reported this to you in writing and then got the excess amount back without comment. The two ladies at reception who also serve the restaurant are not friendly and whisper the whole time. Unfortunately my bed stunk and the furniture was very simple on the closet there was dust

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.8.2020

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denisa

rodzina ze starszym dzieckiem, 15.8.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloslava

podróżujący w pojedynkę, 13.8.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Ochotný personál

  • Nevyměnili mi ručníky po celou dobu pobytu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.7.2020

Čeština

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Lenka

rodzina ze starszym dzieckiem, 18.7.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Velký pokoj, čisto.

  • Stěny jsou tam snad z papíru - bylo všechno slyšet :( Z vedlejších pokojů i z chodby.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2020

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.2.2020

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • jezdíme na toto místo již několik let a přijedeme znovu, neboť jsme tu velmi spokojeni (viz shora)

  • jediné, co by mohlo být jinak, jsou snídaně za 120 Kč na osobu a den. To průměrný jedlík neproji. Je to i nepoměr k plné penzi ve výši 380 Kč na osobu a den.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena Rážová

podróżujący w pojedynkę, 1.1.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.12.2019

Čeština

  • Cena ogólna
85 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav Bystrianský724

podróżujący w pojedynkę, 13.10.2019

Kolín Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.6.2019

Čeština

  • Cena ogólna
64 %
  • Personál byl příjemný a poměrně rychlá obsluha.Čistota celkem běžná.Sprchový kout prostorný(někde je to problém sotva se můžete otočit a to nejsme tlustí).

  • Na to že jsme platili 1400 Kč tak se mi to zdálo přehnané.Chyběl třeba fén na vlasy(naštěstí jsem ho měla s sebou).Polštáře byly hrozné(nepohodlné).Co se týká vinného lístku-úplná katastrofa,nejen co se týká nabídky-výběru ale celkově vypadal hrozně-přeškrtaná vína (na obalu lístku) která nejsou momentálně v nabídce je ostudou.A když už máte vyvěšené vlajky států nad vchodem-tak zkontrolujte jejich stav.(roztrhaná standarta Anglie).

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jana

para, 16.6.2019

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 20.4.2019

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Patrick

para, 17.4.2019

Německo

  • Cena ogólna
36 %
  • Zimmergrösse war ok

  • Sehr unfreundliches Personal. So vorher noch nicht erlebt in Tschechien. Essen miserabel, Frühstück armselig. Hat zwar extra gekostet, aber man musste wählen, ob man Wurst und Käse oder Eier will, weil beides auf einmal geht nicht.....unverständlich für mich. Auf der Terrasse sitzen wird nicht gern gesehen, Bedienung gibt es dort keine wie man uns mehrfach unfreundlich mitgeteilt hat.

Personál
2
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.4.2019

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 17.2.2019

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.1.2019

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10